Umenie internetového zvádzania a zoznamovania je dnes fenoménom, s ktorým sa už asi každý stretol. Mnoho mužov aj žien hľadá lásku, vzťahy, sex či priateľstvá práve na sieťach a internetových zoznamkách. Dnes však nestačí mať len obyčajný profil, notebook a dúfať, že žena snov sa mi ozve. To mohlo fungovať tak pred desiatimi rokmi. Dnes je doba online. Tomu sa treba prispôsobiť, pokiaľ chcete získať ženu svojich snov práve na internetových zoznamkách a sociálnych online sieťach. 

Bootcamp Leto Snov

Chceš zlepšiť kvalitu svojho života? Byť viac spokojnejší, sebavedomejší a pokojnejší? Chcel by si v náročných situáciách konať energicky? Tiež sa ti stáva, že potrebuješ na niekoho urobiť dojem a pritom ani nemáš odvahu, aby si ho oslovil? Chceš sa do niečoho pustiť, ale bráni ti vnútorný hlas, ktorý ti našepkáva, že to nedokážeš a len sa zosmiešníš? Denne sa stretávaš so skutočnosťou, že niekto menej atraktívny než ty ide neustále dopredu, zatiaľ čo ty stojíš na mieste? Máš väčšiu schopnosť ako tí, ktorí vám šéfujú, a nedokážeš s tým nič urobiť?

Dobrá správa je – svoju myseľ dokážete pozitívne naprogramovať!

Pozitívne naprogramovaná myseľ je kľúčom k úspechu v mnohých oblastiach života. Rozhoduje o tom, koľko môžeme zarábať, ako sa dokážeme radovať, zodpovedá za kvalitu vzťahov s inými ľuďmi i budovania vzťahov so ženami. Má vplyv na to, aké situácie, ľudí a veci priťahujeme do svojho života. Výzvy, ktoré prináša život v súčasnom svete, v nás vzbudzujú pocity menejcennosti. Pritom 85% úspechu spočíva v schopnosti získať si druhých, presvedčiť a okúzliť ich. Titul „Silné sebavedomie“ pomohol už množstvu mužov. Pri počúvaní tohoto audio záznamu programovania mysle postupne preškolíš svoju myseľ tak, aby si nielen nadobudol zdravé sebavedomie, ale aj lepšie zvládal stres, vedel sa aktívnejšie sústrediť, posilniť svoje kladné vlastnosti a byť v kontakte s inými pozitívnejšími, atraktívnejšími a bohatšími.

Cieľom je, aby si postupne zlepšil svoj život a bol opäť šťastnejší a spokojnejší vo svojom osobnom, kariérnom či partnerskom živote! Zdravé a silné sebavedomie je tiež základom úspechu v medziľudskej interakcii. V kontakte so ženami – v oblasti sociálnej dynamiky – je sebavedomie jedným z najhlavnejším atribútov toho, či u žien úspech máš, alebo nie. Preto – zvýšenie tvojho sebavedomia má nespočetné množstvo prínosov, čo sa týka osobného, partnerského, spoločenského, ale i kariérneho života.

Prostredníctvom tejto audio nahrávky sa dozvieš najúčinnejší spôsob, ako si môžeš zvýšiť svoje sebavedomie, spokojnosť, vnútornú aktivitu, pozitivizmus. Priprav sa však na to, že budeme rezať do živého, pretože nízke sebavedomie a pozitivizmus je ako vírus. Výsledkom tejto zákernej choroby je fakt, že až 95% mužov i žien vo svojom živote neuveriteľne trpí. Každý deň prežívajú strach, pocit menejcennosti, úzkosti a mnohé ďalšie negatívne emócie. Tento katastrofálny stav však nevznikol z ničoho nič. Tieto semienka postupne rastú až vyrastú do celkom kvalitných negatívnych presvedčení. Niet sa potom čomu čudovať, že sme presvedčení, že nie sme dosť dobrí. Očakávame prehru, keď hovoríme – toto nedokážem. Dokonca neuznávame svoj vzhľad, keď hovoríme – dnes vyzerám zle.

nlp audio trening

Neveríme si v kontakte napriklad s atraktínou a príťažlivou ženou, keď tvrdíme – „na ňu nemám“. Dosaďte si teda akékoľvek svoje negatívne presvedčenie. Sebavedomie je však v prvom rade o tom, že sme si vedomí samého seba, veď to je dokonca napísané aj priamo v tom slove SEBA + VEDOMIE. Ak naozaj chceme byť sebavedomí, potom jednoducho potrebujeme poznať svoje plusy aj mínusy. Svoje talenty, ale aj svoje strachy. Sebavedomie je o tom, že poznáš svoju hodnotu, bez ohľadu na to čo o tebe povie tvoj šéf, kamarát či neznáma žena.

Prostredníctvom našej motivačnej nahrávky budeš mať možnosť v sebe zasiať a postupne v denno dennom kontakte (prostredníctvom počúvania nahrávky) budovať silné základy „tvojej osobnej ceny“ – zdravého a silného sebavedomia a pozitivizmu. Aby si dosiahol vo svojom živote všetko, čo si zaumieniš, mal by si jasne poznať svoju osobnú hodnotu. Minulosť zahoď za hlavu a netráp sa nad svojimi neúspechmi. To, čo zmeniť môžeš je tvoja prítomnosť a od nej odvíjajúca sa budúcnosť.

To, že určité veci ti doteraz nešli neznamená, že sa ti nevydaria v budúcnosti. Je to na tebe a pamätaj, že všetko sa odvíja od teba, tvojho myslenia a činov. Zabudni na obmedzujúce myšlienky. Ak si myslíš, že niečo nevieš alebo nedokážeš, tak ťa to len brzdí v tvojom rozvoji. Ak si zvykneš na neustále kritizovanie samého seba, tvoje sebavedomie nemá šancu zväčšovať sa.. tak s tým prestaň! Rešpektuj sa a chváľ sa. Rozhodne si uvedom, čo vlastne od života chceš a očakávaš a drž sa toho. To, že máš vo svojom živote jasný cieľ ti dodá energiu a určí smer, akým máš kráčať.

Všetci sme zažili a aj zažijeme určité neúspechy, čo sa týka osobného, partnerského alebo pracovného života. Chyby treba akceptovať a rátať s nimi – to platí aj pri učení sa umeniu zvádzania a sociálnej dynamiky. Chyby odstraňujeme prostredníctvom praxe – napr. v komunikácii s inými. Preto – pracuj na svojich konverzačných schopnostiach. Mnohí majú problémy ísť na stretnutia, konverzovať a nadväzovať nové kontakty a priateľstvá s neznámymi ženami či mužmi. Tým, že pravidelne odmietaš kontakt s novými ľuďmi sa ti tvoje sebavedomie nezväčšuje, ale môže sa dokonca zmenšovať, ak začneš o svojich konverzačných schopnostiach pochybovať. A preto komunikuj všade a s kýmkoľvek, kde len môžeš.

Uč sa od expertov v danom obore – ak nie si jedným z tých šťastlivcov, ktorým bolo odmalička do hlavy vštepovaná myšlienka, že sa môžeš stať a byť čímkoľvek si zaumieniš, tak by si si mal nájsť expertov, čo sa týka zlepšovania a preprogramovania pozitívnej mysle. Spoj sa s pozitívnymi ľuďmi. Snaž sa skamarátiť s ľuďmi, ktorí myslia pozitívne, ktorí môžu obohatiť tvoj život a ktorí ti hovoria, že dokázať sa dá všetko, len treba chcieť. Snaž sa vyzerať čo najlepšie – je to jednoduché. Ak vyzeráš dobre, tak sa aj dobre cítiš. Ak sa dobre cítiš, vyžaruje z teba pozitívna energia. Teším sa na stretnutie s tebou pri tejto audio nahrávke.

Audio nahávka obsahuje:
/30 min. audio / MP3 formát + BONUS /eKNIHU – NLP v praxi/
Cena motivačnej nahrávky: 10,- Eur

Teraz máš jedinečnú príležitosť – nadobudnúť vysoko účinné vedomosti a zručnosti vďaka unikátnemu audio tréningu a programu z oblasti osobného rozvoja pod názvom „Pozitívna myseľ“

Cena knihy:  10,- eur / eBOOK
objednat kupit produkt

Similar Posts